top of page

Van 10u - 10.30u  en van 10.30u - 11.u - aqua zumba. Een leuke, entertainende en spetterend half uurtje sporten in ondiep water. Laat je meeslepen op de muziek en leuke bewegingen in het water. Kim zorgt voor een gevarieerde mix van aquafitness, vloeiende bewegingen en aangepaste muziek! FUN & FIT het water in!

Van 11u - 11.30u en van 11.30u - 12u - aquafitness & bootcamp. Een stevige, intensief half uurtje in ondiep water. De unieke omgeving van het water zorgt ervoor dat je op een veilige manier kan trainen op het vlak van kracht, explosiviteit en conditie. Durf jij je grenzen te verkennen en verleggen, doe dan mee met deze nieuwe uitdagende vorm van aquafitness.

 

Voor maar €3 extra per sessie kan je deelnemen aan de sessies! Opgelet: aquafunners kopen ook een toegangsticket voor  zwembad en wellness en dienen zich VOORAF in te schrijven!

aqua zumba & fitness

(en vergeet je muntjes niet!)

Voor deze sessies hebben we niemand minder dan Kim Geeroms weten te strikken!

Kim is Kataqua Mastertrainer sinds een aantal jaar en behoort tot de Belgische top. Bewegen -en dan vooral Aquafitness- is haar grote passie. 

Kim  reist vaak de wereld rond om Masterclasses en Workshops te geven op Internationale conventies. Kim is gekend voor haar creativiteit, enthousiasme, onuitputtelijke energie en verfrissende visie op Aquafitness.

Haar sterke punten zijn o.a. muziekbeleving, choreografie, Aquasculpt en spierwerking in water en niet onbelangrijk… haar theoretische kennis en onderbouwing. Kim is mede-ontwikkelaar van oa E-learning AquaMagicMoves III, workshops: Aquatic PlyBo, Special (P)op-tions, Deep water Update, Aquasculpt, Functional Aqua, Aquabootcamp,…

 

 

bottom of page