top of page

Ludieke Beer & Bites Quiz

Ook in 2018 organiseert Pelt4U een evenement voor het goede doel, nl. VOSPO! Wil je meer weten over deze sportvereniging voor gehandicapten uit Overpelt? Klik op VOSPO en je leest alles op hun website.

We nodigen iedereen uit op vrijdag 23 november om 20 (doors 19.30u) in de parochiezaal Holheide voor een leuke, ludieke avond rond het thema bier en hapjes. We testen op allerhande manieren je bierkennis, serveren je lekkere hapjes klaargemaakt met het gedegusteerde bier, tussen de verschillende vragenrondes en tijdens de pauze zorgen we voor wat entertainment. We serveren een digitale, interactieve quiz waarbij na elke ronde een uitslag uiteraard bierprijzen te winnen zijn; voor de eindwinnaars voorzien we natuurlijk ook een bierige prijs!

 

Je kan enkel inschrijven per ploeg van 4 tot max. 6 personen. Deelnemen kost €10 pp.; hiervoor ontvangt elke persoon een leuke avond, 4 bierdegustaties en 4 bijpassende hapjes! De quiz wordt gespeeld met maximum 40 ploegen.

Inschrijven kan tot en met 16 november en enkel online door simpelweg op het inschrijficoon te klikken. Je inschrijving is geldig na betaling van het inschrijvingsgeld van de groep op rekening van Pelt4U (het nummer vind je onderaan deze pagina); indien we de betaling van je groep niet ontvangen hebben voor 10 november, geven de plaats vrij aan de eerste ploeg op de reservelijst.

Volzet! Alle 40 plaatsen zin ingenomen.

We hebben de maximum capaciteit van 40 tafels in de zaal bereikt, waardoor we ons genoodzaakt zien om de inschrijvingen stop te zetten. 

bottom of page