top of page
logo_edited.jpg

Pelt4U organiseert jaarlijks een activiteit voor de Klimroos, een dienstencentrum voor volwassen personen met een fysieke handicap, een niet-aangeboren hersenletsel en/of een neurologische aandoening. De opbrengst betekent voor de leefgroep een ondersteuning voor hun jaarlijkse vakantie.

Dit jaar koos de werkgroep voor de productie van zowel de Bokkige Pèlteneir (najaar)als een nieuw blond bier, de Bliêke Pèlteneir!

logo_edited.jpg

De Bliêke Pèlteneir is een zomerbier geboren uit de samenwerking tussen Pelt4U en microbrouwerij Mölder&Coop en wordt aangeboden in een pakket van 4 stuks  voor €12 en een geschenkfles van €10.

 

Het is een fris blond en zacht bier en komt het liefst recht uit de ijskast. 

Het werd gebrouwen met Boslands water, gerst- en tarwemout, suiker, hop en gist en is gekruid met gember, vlier en heidetopjes.

Ne Bliêke Pèlteneir,
mè moaten,
vür e goei doel...

Je kan telefonsich of online bestellen. De bestelling dient vooraf betaald te worden op rekening van Pelt4U. Bij een bestelling vanaf € 50 euro bieden wij de mogelijkheid aan tot levering in Pelt, Hechtel-Eksel, Lommel, Peer en Hamont (leveringen gebeuren op zaterdag). Kleinere bestellingen kunnen afgehaald worden na telefonische afspraak (+32 473 440 836). Afhaaladres: Astridlaan 118, 3900 Pelt.

logo met M&C.jpg

! 4-packs uitverkocht !

gsm logo.jpg

 Telefonisch bestellen kan op +32 473 440 836

winkelwagentje.jpg

Online bestellen en betalen kan door op het icoontje links te klikken.

bottom of page